Abonnementen worden door Apple of Google in rekening gebracht, dus je zegt ze op of vraagt een terugbetaling bij hen aan. Het verwijderen van de app of je account zegt je abonnement niet op.
Als je betaalt voor Premium, open je het menu van de app en tik je op Ontgrendeld! om je abonnement te bekijken en te beheren. Als iemand anders op je account betaalt, kan alleen die persoon het opzeggen.
Zie Een abonnement opzeggen via Apple.
Zie Een abonnement opzeggen, pauzeren of wijzigen op Google Play.
Je behoudt Premium tot het einde van de periode waarvoor je hebt betaald. Om te voorkomen dat je na een gratis proefperiode wordt gefactureerd, zeg je op voordat de proefperiode eindigt.
Als de periode eindigt, behoud je alles wat je hebt vastgelegd en wordt er niets verwijderd. De mensen op je account blijven erop, maar verliezen de Premium-functies die ze via jouw abonnement hadden. Als je later opnieuw een abonnement neemt, krijgt iedereen Premium meteen weer terug.
Apple beslist over terugbetalingen voor App Store-aankopen, en wij kunnen die niet voor je terugbetalen.