Alle artikelen

Waarom zie ik advertenties nadat ik heb betaald?

Premium verwijdert advertenties. Als je advertenties ziet nadat je hebt betaald, ziet de app je abonnement niet op deze telefoon.

Veelvoorkomende oorzaken

  • Je bent uitgelogd. Wanneer je bent uitgelogd, schakelt de app terug naar de gratis versie met advertenties.
  • Je bent ingelogd op een ander account. Je abonnement hoort bij het account waarmee je was ingelogd toen je betaalde.
  • Je abonnement is beëindigd. Wanneer een abonnement wordt opgezegd of verloopt, komen de advertenties terug.

Om dit op te lossen, zie Ik heb betaald maar Premium is niet ontgrendeld.

De kaart "Nieuw van KidPlay"

Met Premium zie je af en toe een kaart op het hoofdscherm met de tekst Nieuw van KidPlay. Deze informeert je over een van onze andere apps. Het betekent niet dat Premium is uitgeschakeld. Tik op de X om hem permanent te verbergen.

Heeft iemand anders betaald?

Als je bent toegetreden tot het account van iemand met Premium, krijg je via hen Premium en geen advertenties. Zorg ervoor dat je bent ingelogd.

Zie je nog steeds advertenties?

Open Help in de app en tik op Neem contact op. Vertel ons het e-mailadres waarmee je bent ingelogd.

Nog steeds hulp nodig?

Ons team helpt je graag verder.

Neem contact met ons op